Cautare

2171 de rezultate pentru "clasament liga 5 iasi" (3.04 secunde)
Liderii de sindicat din orasul nostru se pregatesc sa scoata pe piata "Monolit", o liga a sindicatelor din judetul nostru, care va avea rolul de a pune presiune pe partidele politice in contextul alegerilor electorale din 2008.
Primul test pentru trupa lui Grigoras este programat maine, de la ora 16.00, in compania ultimei clasate din Liga a doua germana, Karlsruher SC, echipa romanilor Andrei Cristea si Ionut Rada.
Pana acum, Milan Mitic si compania au sustinut cinci jocuri amicale, toate in cadrul cantonamentului din Antalya, inregistrand o infrangere, 0-1 cu Koge (liga 1 din Danemarca), doua victorii, 3-1 cu FC Aarau (liga a II-a din Elvetia) si 2-1 cu FC Kaisar Kyzylorda (liga 1 din Kazahstan), si doua remize, 0-0 cu Vardar Skopie (liga 1 din Macedonia) si 0-0 cu FK Teleoptic Zemun (liga a 2-a din Serbia).
CHELSEA LONDRA A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR dupa loviturile de departajare Formatia Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor pentru prima oara in istorie, in urma victoriei obtinuta, sambata, la Munchen, in fata echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), dupa executarea loviturilor de departajare.
Banuiesc ca va avea o activitate la Liga cat am stat si eu. II las o liga frumoasa si mobila lui Ceausescu in spatele meu.
In tricoul echipei Rocar a adunat 37 de meciuri in prima liga in doua sezoane, marcand un singur gol. ... In Liga I, avea pana la startul sezonului 2010-2011, 210 meciuri disputate si 6 goluri marcate in 10 editii de campionat.
La startul lui 2019-2020, Liga 1 are sanse foarte mari sa contina 16 echipe!
Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata. ... Insa o liga care reprezinta doar interesele unor oameni, nu mai este a studentilor.
Evident, banul - ochiul dracului - i-a intaratat mai mult pe oamenii cu bani din spatele acestor echipe decat pe fotbalisti, Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos si Arpad Paszkany fiind dornici sa puna mana pe cele 10 milioane de euro asigurate de calificarea in Liga Campionilor.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga.
In capitala Austriei, cei doi s-au indragostit, insa Eminescu a fost nevoit sa plece la Berlin, iar Veronica era asteptata la Iasi, langa familie.
Dupa ce a anuntat recent ca este pregatit sa revina pe scena politica, senatorul PSD Ion Solcanu a demisionat ieri din functia de presedinte al filialei judetene Iasi a partidului fara sa precizeze motivele gestului sau.
DA Jiu intra in circuit Primul caz analizat de inspectori a fost o compensare cu o firma din Iasi.
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. ... Au urmat coroane si din partea Parlamentului Romaniei, Guvernului, Ministerului Apararii, Consulatului Republicii Moldova la Iasi, CJ Iasi.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Vedeta a fost la un pas sa rateze cursa de Iasi, acolo unde era asteptata la un eveniment! ... De asta s-au convins si organizatorii unui eveniment de la Iasi.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
google-analytics.com